+36 70 55 706 55
info@hurbolt.hu

checkout

Miért érdemes nálunk vásárolnod?


 

delivery-64

Ha banki átutalással vagy befizetéssel fizetsz, 10000,- forint felett a szállítás ingyenes

Ha a megrendelésnél a banki fizetést választod, a rendelés végén láthatod a bankszámlaszámot.

Lehetőség van személyes átvételre is, Budapesti raktárunkban, illetve a főbb közlekedési csomópontoknál.

 

new-64

Miért rohangálnál egész nap, hogy beszerezd a szükséges húrokat, kiegészítőket? Nálunk egy helyről mindent beszerezhetsz rendkívül kedvező áron.

Termékkínálatunk folyamatosan bővül!

 

garancia8 napos elállási jog: Lehet, hogy máshol nem tájékoztattak erről, de megillet a 8 napos elállás joga. Megrendelésed során élhetsz a 17/1999. kormányrendeletben  részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

A szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett áruértéket haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

 

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Egyszóval, ha a rendelt áru mégsem tetszik, azt eredeti csomagolásban küld vissza, és mi a fentiek szerint visszatérítjük az árát (a postaköltségeket ilyenkor a vevő állja).

 

Reméljük, hogy te is igénybe veszed szolgáltatásainkat!

Jelenleg forgalmazott márkáink:

D'addario, Planet Waves, Evans, Rico, HQ, PureSound, Thomastik, Elixir, Pirastro, Larsen, Jargar, Vandoren, Hannabach, Royal Oak, Wittner, DR Strings, Ernie Ball, GHS, Vater, Vic Firth

Vissza felülre